2. juna u Podgorici: Bob Sinkler dolazi na

Svjetski DJ u Crnoj Gori

2. juna u Podgorici: Bob Sinkler dolazi na "City Groove"

Francuski house DJ i producent Bob Sinkler biće jedna od ovogodišnjih zvijezda trećeg izdanja festivala "City Groove".

"Sinkler kojem će ovo biti prvi nastup u Podgorici, otvoriće ovogodišnji festival, a njegovo druženje sa ljubiteljima house zvuka zakazano je za 2. jun na Stadionu malih sportova", saopštili su organizatori.

Najpopularniji komercijalni house DJ karijeru je započeo još davne 1986. godine, kada je imao samo osamnaest godina. On je najistaknutiji predstavnik "French touch" stila house muzike, kojeg obilježava česta upotreba samplovane disko muzike. Nakon niza veoma uspješnih miks albuma, gostovanja širom svijeta, Bob je 2005. godine izbacio singl „Love generation”, numeru koja je dostigla vrtoglav uspjeh i postala i zvanična pjesma Svjetskog prvenstva u fudbalu u Njemačkoj 2006. godine. Nakon ovog megahita, uslijedile su još dvije sjajne numere „World, Hold On”, koja se na svjetskim muzičkim top-listama našla ispred Madone i Kristine Agilere, i „Rock This Party”. Objavio je devet albuma, posljednji “Paris by Night” izašao je 2013. godine.

"Bob Sinkler samo je jedno od značajnih imena koji će biti dio ovogodišnjeg "City Groove" festivala. Prošla dva izdanja ugostili su najveća imena muzičke scene regiona, pa su tako u glavnom gradu Crne Gore svirali Parni Valjak,Dubioza kolektiv,holandski DJ Fedde Le Grand... Ovogodišnji festival je dio manifestacije Podgoričko kulturno ljeto, pa je festival pomogao i Glavni grad", saopšteno je.

Prodaja karata za treći "City Groove" krenuće tek pošto sva imena učesnika budu objavljena.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.