TK
Sa takmičenja

1 zlatna, 3 srebrne i 1 bronzana medalja

TK "Akademac" na međunarodnom turniru u Tirani osvojio 5 medalja

U subotu 25.marta u Tirani održan je međunarodni tekvondo turnir u sportskoj borbi (kyorugi), Tirana Challenge. Na turniru je učestvovalo 364 takmičara/ki iz 37 klubova iz 14 zemalja, saopšteno je iz tekvondo kluba "Akademac".

"Na turniru su klupske boje branili kadeti Dino Arifović i Nemanja Jočić (-61kg), juniorka Mia Bulatović (-52kg) i Senior/ka Nikola Radosavljević (-74kg) i Ana Marija Trajčeska (-67kg)", saopšteno je.

Svi takmičari kluba "Akademac" su osvojili odličja. Osvojena je 1 zlatna, 3 srebrne i 1 bronzana medalja. 

image002052d4bbf05f19a73fa0dde786cc4789ee0fc2700e3c406086ed4ff902e702b9ae6V

"Sve u svemu, možemo biti i više nego zadovoljni ne samo zbog ovih rezultata, već i u budućnosti ostalih takmičara/ki iz kluba koji polako stasavaju za dobre rezultate u sportskom dijelu taekwondo-a. Posebno nam je drago da se sportska baza kluba povećava iz dana u dan.

Uspjeh je još veći imajući u vidu da je ovo prvi međunarodni turnir na kojem je Klub nastupao u 2017.godini i da su takmičari/ke i više nego opravdali očekivanja", kazali su iz tekvondo kluba "Akademac".
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.