Buket cvijeća kod žena budi veću želju za seksom
Ilustracija

Istraživanje u Francuskoj

Buket cvijeća kod žena budi veću želju za seksom

Pokloniti ženi buket cvijeća nije samo znak pažnje već i recept za veći libido, rezultati su ankete sprovedene u Francuskoj.

Oko 63 odsto žena, koje imaju od 18 do 24 godine, reklo je da buket cvijeća koji dobiju na poklon od partnera povećava njihov libido, a isti odgovor dalo je 50 odsto žena mlađih od 65 godina, pokazala je anketa kompanije IFOP sprovedena na uzorku od 3.406 Francuskinja.

Anketa je pokazala da 62 odsto žena koje su u vezi sa stalnim partnerom najmanje tri godine, pošto im dragi pokloni buket cvijeća, ima povećanu želju za vođenjem ljubavi.

"Buket učinak" vene poput cvijeća pošto veza navrši deset godina - u tom razdoblju buket podiže libido kod 48 odsto ispitanica.

Kada je u pitanju vjernost, 64 odsto ispitanica odgovorilo je da ih takav gest neće uvjeriti u to da im je partner vjeran. Suprotno tome, činjenica da su dobile cvijeće od partnera, 52 odsto ispitanica podstiče da budu muškarcima vjerne.

 

Hina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.