Jugopetrol donirao Dječijoj bolnici u Podgorici novi ultrazvučni aparat
Uručenje zahvalnice

Povodom obilježavanja 70-tog jubileja poslovanja

Jugopetrol donirao Dječijoj bolnici u Podgorici novi ultrazvučni aparat

Povodom obilježavanja 70-tog jubileja poslovanja na crnogorskom tržištu kompanija Jugopetrol AD je danas donirala novi ultrazvučni aparat Dječjoj bolnici u Podgorici. Ovo je jedna je od tri planirane donacije ultrazvučnih aparata bolnicama u Podgorici, Baru i Kotoru, ukupne vrijednosti 65000 eura.

U ime Insituta za dječje bolesti doktorka Sonja Milašinović, se zahvalila na ovoj vrijednoj donaciji istakavši kako će to doprinijeti efikasnijem i boljem radu ove ustanove.  

''Ultrazvučni aparat umnogome će doprinijeti boljim uslovima rada i unapređenju zdravstvenih usluga. Neizmjerno smo zahvalni kompaniji Jugopetrol AD koja je prepoznala važnost i potrebu stvaranja boljih uslova liječenja u oblasti dijagnostike'', kazala je Milašinović.

ask11of34

Izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD g. Antonis Semelidis, naglasio je koliko je kompaniji Jugopetrol, kao dijelu ''Hellenic petroleum'' koropracije, važna briga o zajednici i da će u toku ove godine, kroz brojne aktivnosti humanog karaktera obilježiti 70-ti jubilej poslovanja na crnogorskom tržištu.

''Godina 2017. je od velikog značaja za nas. Ove godine Jugopetrol AD slavi 70 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori. Željeli smo da nađemo način kako bi iskazali najdublju zahvalnost, prije prema zajednici u kojoj uspješno poslujemo sve ove godine. Naročito sam ponosan što sam danas ovdje zbog donacije ultrazvučnog aparata Institutu za dječje bolesti u Podgorici, dok će još dva ultrazvučna aparata uskoro biti dodijeljena bolnicama u Baru i Kotoru. Ukupna vrijednost donacija je 65 000 eura, ali najvažnije za nas je koliko će ovi uređaju značiti našim sugrađanima'', saopšteno je iz Jugopetrola.

Događaju je prisustvovala i šefica Svjetske zdravstvene organizacije za Crnu Goru, Mina Brajović, direktorka Instituta za dječje bolesti doktorka Vesna Miranović, direktorka Dječje bolnice doktorka Sonja Milašinović

''Jugopetrol AD, kao dio velike grupacije Hellenic petroleuma, nastoji da u svom poslovanju primjenjuje najsavremenije standarde i da kontinuirano vodi računa o razvoju zajednice kroz podršku projektima iz oblasti obrazovanja, kulture i zaštite životne sredine. Donacije ultrazvčnih aparata bolnicama u Podgorici, Baru i Kotoru, samo su dio planiranih društveno odgovornih aktivnosti i projekata za ovu godinu'', navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.