Evo zašto POZNATE DAME nose za broj ili dva veće štikle

Evo zašto POZNATE DAME nose za broj ili dva veće štikle

Oni koji prate crvene tepihe i ostale glamurozne svečanosti, sigurno su primijetili da skoro sve slavne žene nose nekoliko brojeva veće štikle.

Zašto? Da li je to neki novi trend?

Ne, nije u pitanju nikakav trend, nego je trik u udobnosti i zbog zdravlja nogu.

41489618589

S obzirom na sate provedene na štiklama, da bi izbjegle bolove, biraju štikle veće za jedan ili vise brojeva. Na taj način se izbjegava pritisak i udaranje prstiju u vrh cipele, kao i bol izazvana stezanjem kaišića, ukoliko ih ima.

51489618611

Dvostrana samolepljiva traka je jš jedan od trikova koji se koristi kako bi cipele ostale fiksirane za stopalo i kako noga ne bi klizila ili ispadala iz stikle pri svakom koraku.

PinkM.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.