Čović traži od navijača gromoglasnu podršku u meču protiv Budućnosti
Foto: mondo.rs

Čović traži od navijača gromoglasnu podršku u meču protiv Budućnosti

Poslije pobjede u Milanu košrakaši Crvene Zvezde su došli na prag plasmana među najboljih osam klubova u Evropi, a između završnih borbi za evroligaško četvrtfinale, izabranike Dejana Radonjića očekuje odbrana jadranskog trona, koji je ulaznica za elitno klupsko takmičenje na Starom kontinentu sljedeće sezone.

U susret mečevima sa podgoričkom Budućnosti navijačima se, putem zvaničnog sajta kluba, obratio prvi čovjek Zvezde Nebojša Čović.

''Želim na početku da se još jednom osvrnem na jučerašnju utakmicu, i zahvalim našim navijačima na ogromnoj podršci. Bili su nam bukvalno vjetar u leđa, velika podrška tokom svih 40 minuta… Osjetio sam se kao da igramo u Beogradu, a ne u Milanu. Ipak, ta pobjeda je već prošlost, moramo da mislimo na budućnost'', rekao je Čović, dodavši da su crveno-bijeli ove sezone ostvarili mnogo velikih pobjeda u Evroligi.

''Nalazimo se u dobroj poziciji da ostvarimo plasman u plej- of, što bi bio ogroman uspjeh... Ali, ponovo moram da nas vratim u našu realnost... Da bi i sledeće sezone punili Arenu, igrali protiv najjačih timova Evrope, i bili dio te elite i Evrolige, mi moramo da ispunimo glavni cilj koji smo zacrtali na početku sezone – a to je osvajanje ABA lige! Imamo sistem, imamo kvalitet, ali da bi došli do tog cilja, potrebna nam je podrška navijača, koji su nam mnogo puta u prošlosti pomogli, kao uostalom i u četvrtak u Milanu''.

Predsjednik srpskog i regionalnog prvaka je apelovao na sve kojima je crveno-bijela boja u srcu, da budu tu kada je ekipi najvažnije.

''Rijetko koristim termin "moramo”, ali u nedjelju zaista moramo da ispunimo dvoranu i pružimo podršku momcima na parketu! Utakmica koja nam se bliži poprima dozu "mističnosti” jer se dešavaju neke "zagonetne” stvari. Sve to neće biti važno niti uticati na dešavanja na terenu, ako budemo imali punu dvoranu i prepoznatljiv huk sa tribina! Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedjelju i da budemo kao jedan'', istakao je Nebojša Čović.

Prvi meč polufinala Jadranske lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedjelju od 19 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

 

Novosti.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.