Marija Šerifović uskoro u ulozi majke
Marija Šerifović

Želi da dobije malog Šerifovića

Marija Šerifović uskoro u ulozi majke

Pobjednica Evrosonga je otkrila da priželjkuje da dobije sina, kome će dati ime Luka ili Maksimilijan. Članica žirija “Zvezda Granda” uskoro planira da ode u banku sperme u inostranstvu i na taj način ostane u drugom stanju.

“Želim da rodim sina i da se u potpunosti posvetim tom malom Šerifoviću. Ali postoji još puno stvari u životu koje planiram da uradim prije nego što se ostvarim kao majka. Ne bih voljela da dobijem dijete, a onda da ga odgajaju babe, dede, strine, stričevi. Hoću da ja budem ključna osoba u njegovom odrastanju”, objasnila je Marija za Informer i dodala da se ozbiljno priprema za ovu ulogu.

“Beba će morati da bude najuspješniji projekat u mom životu za koji moram da imam svo vrijeme ovog svijeta. Zbog toga ne žurim nego puštam da sve ide svojim tokom. I garantujem da ću izbarati najbolji trenutak za majčinstvo”, poručila je ona.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.