Bjelica završio sezonu
Foto: Getty Images

Bjelica završio sezonu

Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica neće se vraćati na parket do kraja sezone zbog povrede koju je doživio na meču protiv Bostona, saopštio je klub.

Srpski reprezentativac je u Bostonu za 11 minuta upisao tri poena (1/4 iz igre), četiri skoka i ukradenu loptu, ali je meč završio u drugoj četvrtifini kada je povrijedio skočni zglob.

Poslije utvrđnih pregleda ustanovljeno je da je bivši igrač Crvene zvezde doživio povredu stopala, zbog koje će propustiti ostatak sezone. 

To je drugi veliki peh za "Vukove", kako je sezonu nešto ranije završio i Zek Lavin. 

Srpski košarkaš je ove sezone odigrao 54 utakmica, a u prosjeku je davao 6,2 poena uz 3,8 skok 1,2 asistenciju po utakmici.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.