Ženski djelovi tijela na koje padaju muškarci sa istančanim ukusom
Ilustracija

Ženski djelovi tijela na koje padaju muškarci sa istančanim ukusom

Ako pitate muškarce, vjerovatno da ne postoji dio na ženskom tijelu za koji će vam reći da ne vole, ali ako moraju da se odluče, uvijek biraju između grudi i zadnjice.

Ipak, nekim muškarcima su privlačniji netipični djelovi tijela. Kako su naveli muškarci sa istančanim ukusom, njih najviše izluđuju: 

Ključna kost 

Kada obrazlažu zašto, navode da taj dio ženskog tijela odiše elegancijom, što im stvara posebnu privlačnost. 

Zglobovi 

Interesantno je da zglobovi kod žena veoma pale muškarce. Iako se ne zna pravi razlog, pretpostavlja se da na neki način bude zaštitnički osjećaj. 

Uši 

Riječ je o često zapostavljenoj erogenoj zoni. Ovi muškarci to i te kako dobro znaju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.