Kik bokseri Crne Gore na Evropskom kupu u Minhenu
Foto: CDM/Mina

Kik bokseri Crne Gore na Evropskom kupu u Minhenu

Kik boks reprezentacija Crne Gore učestvovaće na Evropskom kupu, koji će od 17. do 19. marta biti održan u Minhenu, saopšteno je iz crnogorskog saveza.

Navodi se da će crnogorski kik boks u Minhenu predstavljati šest takmičara.

Nastupiće seniori Anastazija Petrović (do 56), Remzija Dacić (do 71), Dejvid Kajević (do 81), Mensur Murić (do 91) i Miroslav Vujović (preko 91 kg) i junior Denis Đoković (do 75).

Svi crnogorski takmičari, osim Vujovića koji je prijavljen za K1, nastupiće u disciplini lou kik.

Trener reprezentacije, Predrag Lekić, kazao je da se reprezentativci osjećaju odlično i da su izuzetno motivisani uoči Evropskog kupa.

“Svi takmičari se osjećaju dobro, odlični su bili tokom cijelog trenažnog procesa, koji je trajao više od dva mjeseca. Očekujem dobar rezultat iako će, kako je najavljeno, biti izuzetno jaka konkurencija. Potvrdu mog optimizma daju mi njihovo iskustvo, kvalitet i trenutna spremnost”, kazao je Lekić agenciji MINA.

On smatra da crnogorski kik bokseri imaju znanje i iskustvo, kao i da su u stanju osvojiti nekoliko odličja.

“Nadam se daćemo opravdati očekivanja kik boks javnosti u Crnoj Gori”, kazao je Lekić.

Evropski kup okupiće oko hiljadu i 300 takmičara.

CDM/Mina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.