Adel na koncertu pričala bezobrazne viceve (VIDEO)
Adel

Publika u šoku

Adel na koncertu pričala bezobrazne viceve (VIDEO)

Ako ste ikada makar na Youtube odgledali koncert Adel dobro vam je poznato da njoj ponekad može da izleti koja psovka i žustrija riječ.

Međutim, ovog puta ona je sve prisutne na jednom od svojih koncerata u Australiji šokirala bezobraznim vicem koji je ispričala.

Naime, nakon što je struja iznenada nestala pjevačica je odlučila da zabavi publiku dok se koncert ne nastavi. 

"Dakle, imamo tehničkih poteškoća. Nisam sigurna šta je to. Da li da pokušam sa nekim vicevima? Da li da ispričam svoju prljavu šalu uprkos svoj toj djeci u publici? Potreban mi je jači aplauz od toga jer možda uvrijedim nekog", rekla je Adel.

Kako je publika podržala gromoglasnim aplauzom Adel je nastavila.

"Kako se zove plavuša koja radi stoj na glavi? Brineta sa lošim zadahom", kazala je pjevačica kroz smijeh.

Kasnije se tokom koncerta izvinjavala, rekla da se jedan uređaj na setu slučajno pomjerio i izvukao kabl iz struje. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.