Mornar bolji od MZT-a u Skoplju
Foto: .sportbar.me

Mornar bolji od MZT-a u Skoplju

Košarkaši barskog Mornara pobijedili su večeras u Skoplju MZT sa 69:63 (18:16, 17:15, 21:10, 13:22), u pretposljednjoj utakmici ligaškog dijela Jadranske lige.

Utakmica nije imala takmičarski značaj. Mornar je debitantsku sezonu u Jadranskoj ligi završio na osmom mjestu, sa 10 pobjeda, koliko imaju i FMP, Karpoš Sokoli i Olimpija, ali ekipa iz Bara ima bolji učinak od njih u medjusobnim susretima.

MZT je sezonu završio sa osam pobjeda, koliko ima i Krka, ali je makedonska ekipa bolja u medjusobnim susretima, tako da je zauzela pretposljednje mjesto i ostala u ligi.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Lamot Džons sa 20 poena, dok je Boris Bakić završio meč sa 15 poena, četiri ukradene lopte i tri asistencije.

MZT je predvodio Djordje Drenovac sa 21 poenom.

Ligaški dio Jadranske lige završava se večerašnjom utakmicom Crvena zvezda-Budućnost.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.