S teškom deformacijom lica krasi naslovnicu magazina
Foto:Instagram

Fizička razlika kao prednost

S teškom deformacijom lica krasi naslovnicu magazina

Dvadesetdevetogodišnja Kejtlin Stileks sa rijetkim poremećajem dobila je šansu da postane manekenka i to da krasi, ni manje, ni više nego naslovnicu “V“ magazina.

Ova djevojka je rođena sa rijetkim sindromom „mačjeg oka“ koji je deformisao njeno lice i donio niz problema kao što su skolioza, problemi sa srcem, bubrezima. 

Ipak, ona svoje fizičke razlike ističe kao prednost te se ponosno prijavljuje da učestvuje u različitim umjetničkim projektima. 

“Ja sam u najmanju ruku egzotična i moraće da vam se dopada nešto drugačije da bih vam se ja svidjela“, napisala je ona na svojoj stranici.

Untitled

Priliku koju joj je „V“ magazin pružio nikako nije mogla da odbije. 

“Oni su uvijek bili malo ekstremniji kada je poimanje ljepote u pitanju, a ovo je ostvarenje mog sna“, zaključila je.

Super Žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.