Zvijezda Sea Dance festivala, Džon Njumen snima novi album (VIDEO)
Džon Njumen

Nove pjesme uskoro

Zvijezda Sea Dance festivala, Džon Njumen snima novi album (VIDEO)

Britanska muzička zvijezda Džon Njumen, posljednjih mjeseca dana vrijedno radi na svom novom albumu, a djelić atmosfere sa snimanja podijelio je sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Poznata britanska zvijezda, koja će ove godine nastupiti na Sea Dance festivalu, na trećem albumu radi sa sjajnim kompozitorom Maksom Volfgangom, koji je prepoznaljiv po saradnjama sa nekim od vodećih muzičkih zvijezda poput Džona Ledženda, Medžora Lazera, Martina Garksa i mnogih drugih.  

1719781810206722165811258127143846n

Na novom albumu Njumena naći će se i singl koji je uradio sa mladom francuskom DJ zvijezdom Kungsom.

''Bio je ovo veoma interesantan dan u studiju sa Džonom'' otkrio je svojim fanovima na društvenim mrežama Kungs, i time i informaciju o tome da dvoje muzičara sarađuje.

Nakon uspješnog megahita "Blame" iz 2015, Džon je obnovio saradnju sa Kelvinom Harisom objavivši sredinom prethodne godine singl „Ole“, koji je ujedno bio i najavna numera predstojećeg albuma. 

''Da li će publika Sea Dance festivala imati sreću da baš u Budvi čuje neki od novih hitova, ostaje nam da vidimo.Ulaznice za četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se održati od 13. do 15. jula mogu se naći po promo cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala'', navodi se u saopštenju Sea Dance festivala. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.