Razočarana seksom, prijavila momka policiji
Foto: thinkstock

Razočarana seksom, prijavila momka policiji

Tridesetogodišnja Moskovljanka otišla je u policijsku stanicu i prijavila momka kog je tek upoznala zato što ju je "totalno razočarao u seksu".

Valentina B. otišla je u policijsku stanicu 27. februara i ispričala je policajcima da se sa momkom kojeg je prijavila upoznala te večeri, piše Kurir.

Bilo je dovoljno, ispričala je, da razmijene nekoliko rečenica i da odmah uđe u njegov auto.

Kada su se udobno smjestili, on je predložio da se bace jedno na drugo. Pošto nikada do tada nije imala seks s potpunim strancem, Valentina je, kaže, pristala.

Međutim, seks je bio toliko loš da je u jednom trenutku rekla da joj je dosta. Zamolila ga je da je sačeka u autu, a ona je otišla pravo u policijsku stanicu i poslala patrolu da ga privede.

Kad je ispričala da je pristala na seks i da nije silovana, policajci su pustili mučenog momka, a nju su ubijedili da povuče tužbu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.