Ana Nikolić će praviti svadbu poslije porođaja

Ana Nikolić će praviti svadbu poslije porođaja

Ana Nikolić sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom ove godine će dobiti ćerku, zbog čega su odložili planove za veliko svadbeno veselje.

Popularni par vjenčao se prošlog ljeta u tajnosti u opštini, a potom su porodici obećali da će to zajedno proslaviti jednom velikom žurkom.

"Sada stvarno nisam u situaciji da nosim vjenčanicu, niti sebe zamišljam sa 100 kilograma u vjenčanici, ali možda kasnije kada se rodi beba i sve bude u redu. Možda napravimo krštenje i vjenčanje odjednom, što da ne. Meni su generalno svadbe malo kliše i svi to rade, ali možda bih i voljela da obučem tu vjenčanicu, ali mi je generalno to crkveno vjenčanje negdje mnogo važno. Mogu samo da kažem da mi nismo nimalo skromni kada su takva slavlja u pitanju i da će to biti jedna velika, mrsna, pravoslavna svadba", kaže Ana za Pink.rs i dodaje da trudnoću odlično podnosi:

"Osjećam se sjajno kao trudnica, nemam mučnine zbog čega mi je iskreno malo i žao jer imam mnogo dobar apetit. Nadala sam se da ću ih imati i da neću moći toliko da žderem, ali ništa od toga. Jedino što osjećam jeste da imam malo manje energije i da mi se malo više spava, ali, da kucnem u drvo, kao buduća mama osjećam se za poželjeti".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.