Saznajte šta svaki horoskopski znak želi da mu večeras radite u krevetu
Ilustracija

Saznajte šta svaki horoskopski znak želi da mu večeras radite u krevetu

Svaki muškarac je poseban, baš kao i svaki znak. Neki uživaju u ljubavnim zagrljajima, dok drugi sanjaju o uzbudljivom seksu.

Ovan

On tačno zna šta voli i uopšte nije stidljiv pa će vam bez problema otkriti šta želi u krevetu. Budite njegova seksualna robinja jer je to nešto što će ga uzbuditi više nego što možete da zamislite.

Bik

Bikovi su perfekcionisti i vole da udovoljavaju drugima. Željeće da sve radite polako i na tenane kako bi mogao da uživa u svakom trenutku. Popnite se na njega kako biste mogli dakontrolišete svoj orgazam jer će biti nevjerovatno napaljen dok vas gleda kako uživate.

Blizanci

Ovaj znak žudi za kreativnošću i novim stvarima. Spreman je da sve proba barem jednom i zato mu spremite nešto novo poput seksa napolju, poveza preko očiju ili isica.

Rak

Rakovi žude za dodirom i žele da usrećuju druge. Zato mu priredite predigru koju neće zaboraviti. Napravite izazov da vidite ko će koga uspjeti prvog da dovede do klimaksa. Drhtaće od uzbuđenja zbog svih stvari koje će moći da vam uradi, ali i vi njemu.

Lav

Muškarac rođen u ovom znaku može biti malo narcisoidan i definitivno želi da zna da ga neko cijeni. On želi da čuje koliko uživate, a malo nevaljalog razgovora učiniće čuda za njegovu erekciju.

Djevica

Djevica nije preveliki fan iznenađenja ili eksperimentisanja, ali i dalje želi da se dobro provede. Ključna stvar jeste komunikacija – pogledajte ga u oči i pitajte: “Šta želiš da ti radim?”. Ovih 5 prostih riječi će mu dati energiju da izdrži cijelu noć.

Vaga

Uživaće u cjelokupnom seksu, a ne samo orgazmu. Želi da vas osjeti, čuje i poveže na svim nivoima kako bi stvorio magiju u krevetu. Ne žurite i postarajte se da svaki milimetar njegove kože bude dodirnut.

Škorpija

Zadovoljavanje Škorpije u seksu može biti zastrašujuće jer je njegov apetit gotovo nemoguće zadovoljiti. Zato mu dajte da preuzme uzde. Recite mu da želite da mu ispunite najluđe fantazije i vidite gdje će vas noć odvesti.

Strelac

On je uvijek spreman za nove izazove i zato mu predložite nešto novo poput seksa u javnosti ili jednostavno izađite sa njim negdje bez donjeg veša. Od toga će dobiti toliki nalet adrenalina da će jedva moći da se kontroliše.

Jarac

Ovaj znak je toliko ozbiljan da je seks jedna od rijetkih stvari u kojima sebi dozvoljava da se malo opusti. Pružite mu zabavu, budite malo šašavi jer će vas ta opuštena atmosfera dodatno zbližiti.

Vodolija

On želi da vas zadovolji i učini srećnom. Recite mu šta želite i ne dozvolite mu da prestane dok mu vi to ne kažete. Neka vas čuje kako uživate jer će ga to dovesti do ludila i jedva će uspjeti da suzdrži svoj orgazam.

Ribe

Njemu je najbitnija emotivna povezanost i bliskost. Obožava strastvene poljupce i vođenje ljubavi. Želi da se izgubite jedno u drugom. Ovakav seks nikada neće zaboraviti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.