Povratak 90tih - tregerke apsolutni modni hit!
Foto: Profimedia

Omiljene pantalone iz djetinjstva

Povratak 90tih - tregerke apsolutni modni hit!

Povratak mode devedesetih nije uvek loša vijest - ovog proljeća dobijate priliku da ponovo navučete tregerke kakve ste obožavali u djetinjstvu i osjetite se kao velike djevojčice.

Pantalone i haljine sa tregerima su komadi koji se nalazi negdje između klasičnog i neobičnog, aktuelnih trendova i modne prošlosti, dječačkog i djevojačkog, ležernog i ženstvenog.

Jednostavne su, a daju poseban šarm svemu što uz njih obučete. Zato nije čudno što im se trendseterke vraćaju uvijek kad ponestane originalnih ideja.

Naravno, ne prije nego što ih malo "modernizuju". Tregerke nam sad stižu u omiljenom teksasu, ali i u mnoštvu novih, šarenijih, zanimljivijih izdanja, a više nisu rezervisane samo za klinke i zezanje po kraju već ih u punom sjaju lansiraju i fensi modni brendovi.

dungarees5ways

Foto: dungarees5way.com

Tako su se u ponudi luksuznih i high street brendova našli i kožni modeli, u različitim bojama, dezenima, materijalima, s uskim i širokim nogavicama...

Što se tiče haljina, i one stižu u najrazličitijim nijansama plavog teksasa, crne i bijele, u šik tvidu, udobnom pamuku i prozračnom lanu...

Modni magazini preporučuju da ih kombinujete sa majicama neobičnih rukava i upadljivim komadima nakita, ali ipak je najveći plus to što svako može da nađe model koji će mu super stajati i koji će moći da uklopi u svoj fazon.

 

Noizz
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.