Aleksa Bečić

Bečić čestitao novi dvoranski crnogorski rekordo

"Uspjeh Kristine još jedan podsticaj za stvaranje boljih uslova za bavljenje atletikom u CG"

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić čestitao je atletičarki Kristini Rakočević na uspjehu koji je postigla u bacanju kugle na Prvom balkanskom prvenstvu za juniore, sa novim dvoranskim crnogorskim rekordom.

Prema riječima Bečića, zadovoljstvo i ponos koje izazivaju njeni uspjesi kod svih, dokaz je da su sportisti najbolji predstavnici naše države u svijetu.

"Uvjeren sam da je Vaš uspjeh još jedan podsticaj za stvaranje boljih uslova za bavljenje Vašim sportom u Crnoj Gori, a na Vašem ličnom planu samo jedna u nizu medalja koje ćete ređati u Vašoj sportskoj karijeri", kazao je predsjednik Demokrata.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.