Kristina uspješna u Turskoj: Srebro u bacanju kugle uz novi rekord
Kristina Rakočević

Kristina uspješna u Turskoj: Srebro u bacanju kugle uz novi rekord

Atletičarka mojkovačke Tare, Kristina Rakočević, vicešampionka je Balkana u bacanju kugle sa novim crnogorskim dvoranskim rekordom od 15,07 metara.

Ona je na 1. Balkanskom prvenstvu za juniore, koje je održano u organizaciji Turske atletske federacije u Istanbulu u konkurenciji 17 zemalja članica Balkanske atletske federacije, dvoranski rekord Crne Gopre u kugli popravila za 71 centimetar.

Najbolja mlada sportiskinja Crne Gore i Svjetska juniorska šampionka u bacanju diska, završila je iza Moldavke Aleksandra Jemilijanov (15.86 metara), dok je treće mjesto pripalo Rumunki Dijani Ioani Tiganasourou sa 14,03 metra.

"Zadovoljni smo postignutim rezultatom, s obzirom da Kristina ne trenira kuglu već dvije godine. Uprkos tome, Kristina je popravila dvoranski rekord Crne Gore za 71 centimetar", kazao je profesor Marko Ristić, trener Kristine Rakočević.

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.