Ovo niko nije očekivao: Promjene u
Saša Popović

Ovo niko nije očekivao: Promjene u "Zvezdama granda"poslije 13 godina

Nakon 13 godina Saša Popović donio je odluku koja je iznenadila i gledaoce i žiri "Zvezda Granda".

Od kada postoje “Zvezde Granda” mijenjala su se razna pravila, ali ovo nikada. 

Kako je zvanično saopštio direktor “Granda“, najpoznatije takmičenje na ovim prostorima više neće biti isto, jer je on donio promjenu koja je potpuno iznenadila i žiri i gledaoce, a i takmičare.

Radi se o tome što “Zvezde Granda” po prvi put neće imati jednog, već dva pobjednika!

"Jedan pobjednik biće izabran po odluci gledalaca koji će glasati, dok će drugog birati stručni žiri zajedno sa svim tajanstvenim članovima žirija. Sistem glasanja biće sličan evrovizijskom sistemu bodovanja", rekao je Saša Popović.

Nema sumnje da je 11. sezona po svemu drugačija od prethodnih.

Telegraf

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.