Odbojkaši Jedinstva poraženi od Budućnosti
Foto:Oscg

Derbi 7. kola

Odbojkaši Jedinstva poraženi od Budućnosti

Ekipa Jedinstva Bemax poražena je u dvorani Nikoljac od gostujućeg tima, Budućnost Bemax, rezultatom 1-3 (23:25, 23:25, 25:21, 15:25) u meču sedmog kola Prve odbojkaške lige.

Ovom pobjedom Podgoričani su uspjeli da se revanširaju za poraz od Jedinstva Bemax u prvom dijelu prvenstva, kada su Bjelopoljci istim rezultatom slavili u Podgorici.

"Prvo bih se zahvalio publici sto je došla u velikom broju i bodrila nas tokom cijelog meča. Žao mi je što smo ih možda razočarali i nijesmo poklonili pobjedu koju smo svi očekivali. Da čestitam i ekipi Budućnosti na pobjedi i velikoj borbi", kazao je za Kodex Strahinja Kuburović, tehničar OK Jedinstvo.

16729800245383419253126984945249n

Kuburović nije zadovoljan, jer smatra da su dobro otvorili utakmicu i imali veliku razliku u prvom setu, svojim greškama su vratili rivala u igru i sebi mnogo otežali posao, izgubili prvi set koji je možda i bio prekretnica.

"Njima je pobjeda u prvom setu dala elan i podigla sigurnost, dok je kod nas unijela nervozu, što je znatno uticalo na dalji tok utakmice. Ostaje nam da na ovome naučimo i budemo bolji u narednim mečevima", zaključuje Kuburović.

Prva prilika da "isprave" svoje greške ukazaće im se već sljedećeg vikenda u Nikšiću.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.