Horoskop otkriva vašu omiljenu pozu u seksu
Ilustracija

Horoskop otkriva vašu omiljenu pozu u seksu

Krajnje je vrijeme da vam otkrijemo u čemu vaš znak najviše uživa u seksu - za slučaj da to još niste otkrili.

Svi mi imamo određene stvari koje volimo u spavaćoj sobi, neko voli da više eksperimentiše sa pozama, neko obavezno traži ljubav i strast, a nekima je i predigra dovoljna.

Pogledajte omiljenu pozu svakog znaka:

Ovan – definitivno otpozadi

Očekujte mnogo manje nježnosti od Ovna jer ovaj znak ima moćan, brz i prljav pristup intimnosti.

Bik – obožava “kašiku”

Ovaj znak voli da stvari radi polako kada je sa partnerom i puno pažnje posvećuje detaljima. Ako pokušate da zbrzate stvari, nećete dobiti zadovoljstvo koje ste očekivali.

Blizanci – bilo koja poza sve dok može da izgovara nevaljale stvari

Blizanci su otvorena knjiga kada je seks u pitanju. Vole da imaju trojke, igraju uloge i isprobaju svaku zamislivu i nezamislivu pozu. Pored toga što ovaj znak voli da začini stvari nevaljalim rečenicama, još više voli kada vi to radite.

Rak – omiljena poza je 69

Ova poza je idealna za Raka jer u isto vrijeme može da pruža i prima zadovoljstvo. Ako ovom znaku date sve što želi u trenutku intime – njegovoj sreći neće biti kraja.

Lav – stojeći

I Lav voli da isproba svaku moguću pozu u seksu, sve dok je on taj koji ima kontrolu nad situacijom. Najviše mašta o seksu pod tušem.

Djevica – misionarska poza

Najmrskija stvar koju ovaj znak može da zamisli je seks na nogama jer najradije voli da se izležava. Ova poza im puno znači jer bi najradije da izbjegnu grčeve koji bi se javili u skoro svakoj drugoj pozi.

Vaga – kaubojka

Ovaj znak voli da prima pohvale na račun svoje ljepote i golog tijela. Isto tako, vole da uzmu uzde u svoje ruke, a kaubojka, ili obrnuta kaubojka, je idealna poza za to.

Škorpija – samo da je seks u pitanju

Škorpije nemaju nikakav problem sa svim stvarima koje uključuju intimnost. Obožavaju seks, sve u vezi sa seksom i ništa ne može da ih toliko iscrpi da ne mogu da ga imaju.

Strijelac – masturbacija

Strijelčevi se vrlo često nalaze u situacijama koje nisu baš najidealnije za seks. Ako su napaljeni u trenutku kada treba da se desi nešto važno, otrčaće do toaleta da obavi svoje.

Jarac – bilo koja poza, sve dok uključuje malo vezivanja

Ovaj znak baš voli da se opusti i spusti gard kada je seks u pitanju i to je jedan od rijetkih načina na koji mogu da pokažu svoju pravu ličnost. Međutim, veoma im je bitna i kontrola, pa se nemojte plašiti da je preuzmete i natjerate ga da moli za ono što najviše želi.

Vodolija – stvara svoje poze

Vodolije će vas uvijek iznenaditi kada se radi o seksu. Zapravo, mogu biti toliko nepredvidivi da ćete se stalno pitati šta je sljedeće. Ovo je jedan od najboljih partnera koje možete da imate u seksu.

Ribe – na boku

Ribama je intimnost veoma važna, a ovo je njihova omiljena poza jer pogađa sve prave tačke. Sve dok je Riba uz vas i osjeća sve emocije, onda je sve u savršenom redu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.