Gojković formirao tim igrača za ''Volvo kup'' u Budimpešti
Vladimir Gojković

Objavljen spisak

Gojković formirao tim igrača za ''Volvo kup'' u Budimpešti

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković objavio je spisak igrača koji putuju na međunarodni turnir ‘’Volvo kup’’ u Budimpešti koji je na programu od 10. do 12. februara.

Na spisku su: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Vlado Popadić, Dimitrije Kriještorac, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Đuro Radović, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Stefan Pješivac, Bojan Banićević, Miloš Šćepanović, Aleksa Ukropina, Nikola Murišić i Blažo Mitrović.

Selektor je zadovoljan odrađenim trodnevnim pripremama na bazenu Instituta ‘’Simo Milošević’’ u Igalu.

‘’Mislim da su svi pozvani tokom ova tri dana odgovorili obavezama. Mislim da su shvatili da je ovo pravi momenat da traže mjesto u ‘’A’’ reprezentaciji. Da se što prije dokažu kako bi izborili mjesto za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Turnir u glavnom gradu Mađarske biće dobra provjera, i daće pravu sliku onoga šta imamo u ovom momentu. Znamo da nas čeka dosta posla i rada, i nastavićemo u tom ritmu već na narednom okupljanju. Sa ovima koji nijesu prošli smo obavili razgovor i objasnili im da nije sve sada, svi će dobiti priliku da se pokažu da izbore svoje mjesto u timu’’, kazao je selektor Vladimir Gojković.

Petak 10. Februar:

19:00h Hrvatska – Crna Gora

20:30h Mađarska – Slovačka

Subota 11. Februar:

19:00h Hrvatska – Slovačka

20:30h Mađarska – Crna Gora

Nedjelja 12. Februar:

10:00h Crna Gora – Slovačka

11:30h Mađarska - Hrvatska

 

wpolo.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.