Bez greške: Ovo je pokazatelj da želi seks sa vama
Ilustracija

Bez greške: Ovo je pokazatelj da želi seks sa vama

Ništa ne može da se zaključi na osnovu fizičkog izgleda, ali emocije govore više od hiljadu riječi...

Često se pogrešno donose zaključci da na osnovu fizičkog izgleda može da se odredi da li je neko više sklon seksu.

Tako se smatra da djevojke koje se oblače provokativno jesu sklonije seksualnom ponašanju nego ostale. Međutim, fizički izgled ne definiše osobu, već osjećanja. 

Ono što bez greške pokazuje da li je neko zainteresovan za seks jeste entuzijazam, ističu psiholozi.

On se lako prepoznaje kod pripadnika suprotnog pola, znakovi koji ukazujjuu da ne može da vam odoli jesu neprestano grljenje, ljubljenje, jednostavno strast se vidi u očima i osjeća se. 

Takva požuda seks čini jako lijepim iskustvom. Ukoliko postoji i mala nesigurnost oko toga da li bi trebalo da imate seks sa partnerom onda ne bi ni trebalo da imate, ili obrnuto.

Ukoliko primijetite da osoba koja je sa vama nema entuzijazma onda znajte, ne želi da ima seks sa vama.

Super Žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.