Hotel sa samo jednom sobom nudi garantovanu privatnost (FOTO)
Ilustracija

Nevjerovatan pogled na grad

Hotel sa samo jednom sobom nudi garantovanu privatnost (FOTO)

U ovom hotelu u Pragu definitivno vam neće smetati buka iz drugih soba, ili sudaranje u hodniku s drugim gostima. Jednostavno, to je teoretski nemoguće, s obzirom na to da hotel ima samo jednu sobu.

PvR1894

Foto: towerpark.cz

Svi koji pate za apsolutnom diskrecijom, od danas na nju u potpunosti mogu da računaju u hotelu Tower Park Praha, koji uz mir i tišinu, nudi i nevjerovatan panoramski pogled na grad. 

PvR1985

Foto: towerpark.cz

"Grad s hiljadu tornjeva" stoji kao na tanjiru iz hotelske sobe smještene na 60-ak metara visine i pruža srećnim gostima pogled iz ptičje perspektive. 

Ali, kako je uopšte nastao hotel s jednom sobom?

Prilikom rekonstrukcije ogromnog televizijskog tornja neko se dosjetio kako ne bi bilo loše da toranj, osim za emitovanje signala, posluži za još nešto, pa je tako negdje pri njegovoj sredini napravljen i luksuzni apartman koji gostima pruža teško ponovljivo iskustvo.

vez3

Foto: towerpark.cz

 

punkufer.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.