Foto: Screenshot/YouTube

Krstarenje ka sreći

"Medeni mjesec u Crnoj Gori" opet na malim ekranima u Njemačkoj

Njemačka televizija ZDF ponovo je počela s prikazivanjem serije "Medeni mjesec u Crnoj Gori".

Posrijedi je franšiza o turističkoj agenciji koja organizuje putovanja na najelitnije svjetske destinacije pa su tako prethodni serijali bili posvećeni Emiratima, Madeiri, Mauricijusu, Havajima, Floridi...

Epizode koje su snimane u Crnoj Gori emitovane su prošle godine, a promovisale su našu zemlju slikama iz Boke i Budve, sa Skadarskog jezera i mosta Đurđevića Tara i drugih najpopularniih turističkih mjesta.

"Krstarenje ka sreći: Medeni mjesec u Crnoj Gori", kako glasi pun naziv serije romantična je komedija, kao i njene prethodnice. 

Procjenjuje se da ove serije prati oko 10 miliona gledalaca, te da svaka destinacija prikazana u ovom serijalu nakon emitovanja bilježi značajan porast broja gostiju.

Pogledajte devedesetominutnu emisiju televizije Zweites Deutches Frensehen:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.