Zlatičanin:Moram da nastavim dalje(VIDEO)

Ponos nacije stigao u Podgoricu

Zlatičanin:Moram da nastavim dalje(VIDEO)

Crnogorski bokser Dejan Zlatičanin ponosno je stigao u Podgoricu posle prvog poraza. Dočekan na aerodromu Dinamit je kazao da je podbacio ali i poručio da će se vratiti.

Podsjetimo, Zlatičaninu spektaklu u MGM Areni u Las Vegasu nije uspio da odbrani titulu profesionalnog prvaka svijeta u lakoj kategoriji, u verziji WBC! Amerikanac Majki Garsija je nokautirao u trećoj rundi našeg borca, što je prvi poraz Crnogorca nakon 22 trijumfa.

“Ovo je znak da moram da nastavim dalje. Svi znaju šta se dogodilo, ali sam prezentovao Crnu Goru na najvećoj mogućoj sceni. Neću se zaustaviti na ovome, vjerujem da do kraja godine mogu da dobijem šansu da napadnem neku od svjetskih titula”, rekao je Zlatičanin, momak koji je ušao u istoriji svetskog boksa.

Četiri dana nakon borbe, Zlatičanin još ne može da objasni šta se dogodilo u MGM Areni, kako je dopustio da se meč onako završi.

“Naravno da sam razočaran, ali mi je potpuno nejasno šta se dogodilo. To nisam bio ja. Toliko toga smo uvježbavali na treningu, bukvalno sve što bi moglo da se dogodi, a ništa od toga nisam primijenio. Bio sam kao hipnotisan. Samo sam želio da udarim što jače, a ni to nisam radio kao što znam. Bio sam usporen”, kazao je Zlatičanin koji priznaje da je moguće da su ga velika odgovornost i želja potpuno sputali, prenosi portal Vijesti.

Zlatičanin je u karijeri imao jedan veliki cilj – WBC titulu. Ispunio ga je, a sada razmišlja i o promjeni federacije, kako bi ponovo, relativno brzo, došao do prilike da se bori za još jedan pojas.

“Najvjerovatnije će to biti IBF federacija, ali za sada to samo priča. Vidjećemo”, kazao je Zlatičanin.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.