Kasting za upis VIII generacije ZU Models!

Kasting za upis VIII generacije ZU Models!

Dječija igraonica Zujalica i poznata crnogorska manekenka, Manja Gazivoda, pozivaju sve zainteresovane djevojčice i dječake na kasting za školu manekenstva, 7. februara u 18h i 19h, u TC Bazar, II sprat.

Škola manekenstva funkcionisaće po principu rada u dvije grupe kako bi se budućim malim manekenkama i manekenima efikasno i efektno prenijelo znanje i bolje ispratio njihov individualni napredak. Za mlađu grupu, uzrasta od 3 do 6 godina, kasting će biti održan u 18h, dok je za srednju grupu, uzrasta od 7 do 13 godina, kasting zakazan u 19 h, saopštili su organizatori.

KASTINGZUMODELSod3do13godina

Škola manekenstva, kako su saopštili, pružiće svim polaznicima priliku da savladaju osnove manekenstva i foto modelinga, kroz druženje i aktivnosti koje su prilagođene uzrastu djece.

U okviru časova manekenstva djeca će učiti pravilan hod i stav na pisti, brojne koreografske elemente, poziranje i pripremu za fotografisanje.

Oni su poručili da je ovo pravo vrijeme za sve djevojčice i dječake uzrasta od 3 do 13 godina koji žele da se oprobaju u ovoj sferi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.