Izbrišite vaš svaki trag na internetu pomoću ovog sajta
Foto: InsideHook

Vaš ''onlajn dosije'' može biti izbrisan

Izbrišite vaš svaki trag na internetu pomoću ovog sajta

Ukoliko vam je dosta virtuelnih zajednica, društvenih mreža i dosadnih notifikacija, ako osjećate potrebu da u potpunosti izbrišete svaki trag vašeg prisustva na internetu, ne očajavajte – švedski veb sajt omogućio je nezadovoljnim korisnicima globalne mreže da obrišu svoj “onlajn dosije” jednostavnim klikom miša.

Sve što je potrebno jeste da posjetite sajt Deseat.me, ulogujete se na svoj Google nalog i program će sve vaše naloge i linkove povezane na njih sakupiti i omogućiti vam da ih jedan po jedan ili sve odjednom izbrišete.

Deseat.me navodno nema pristup podacima na vašim nalozima i garantuje bezbjednost i privatnost korisnika.

Sajt su razvili Vil Dalbo i Linus Unebak, a kako je još uvjek u fazi izrade, funkcije su manje više ograničene na naloge povezane sa Google nalogom.

Ako se nekada odlučite da upotrebite Deseat.me, obavezno dobro razmislite jer opcija “stop” ne postoji. Jedan klik i sve je obrisano, zauvjek.

 

Bankar.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.