Odbojkaš Ljubo Popović najbolji sportista Bijelog Polja za 2016.godinu
Ljubomir Popović

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemaks

Odbojkaš Ljubo Popović najbolji sportista Bijelog Polja za 2016.godinu

Ljubomir Popović, libero Odbojkaškog kluba Jedinstvo Bemaks i stalni reprezentativac Crne Gore izabran je za najboljeg sportistu Bijelog Polja u prošloj godini. To je odlučilo Udruženje sportskih novinara Bijelo Polje, zajedno sa Javnom ustanovom Centar za sport i rekreaciju.

"Popović je nabolji odbojkaš bjelopoljski i kao takav stalni član državne selekcije. Za najbolji klub proglašenn je OK Jedinstvo Bemaks, učesnik CEV Kupa, inače drugopslasirana ekipa u Prvenstvu i Kupu Crne Gore u prošloj godini. Za najboljeg mladog sportistu proglašen je Marko Rakonjac, član FK Jedinstvo i jedan od najboljih igrača Kadetske reprezentacije Crne Gore", prenio je odluku Milovan Novović, predsjednik Udruženja sportskih novinara Bijelog Polja.

Prema riječima Damjana Kneževića, čelnika JU Centar za sport i rekreaciju, izabrani su i istaknuti sportisti, koji su svojim igrama takođe obilježili godinu za nama. Među njima su Danilo Drašković, košarkaš Jedinstva i MVP Crnogorske lige, Anđela Drobnjak, atletičarka Jedinstava, državna rekorderka i reprezentativka, zatim Demir Mulić član BK ,,Ciklomont”, najbolji crnogorski biciklista, kao i Irfam Mušović, jedan od najboljih fudbalera Jedinstva. Tu je i šahista Armin Mušović, najbolji šahista, Rokade i Blagoje Baošić, balkanski prvak u bendž presu.

Sa ciljem da se doprinese afirmaciji sporta i razvoju mlađih generacija izabrani su i perspektivni sportisti.

Među njima su Marko Kljajević, košarkaš Centra, Mladen Kovačević i Amir Muzurović, fudbaleri Jedinstva, Edin Erovič, atletičar Jedibnstva, Kristina Milićević, karatiskinja Jedinstva, Aleksa Medojević, rukometaš Jedinstva, Almin Ljušković, dzudista ,,Favorita”, Emin Idrizović i Filip Živković, biciklisti ,,Ciklomonta”, Vladan Baričević, stonoteniser Jedinstva, Vladan Vukić, odbojkaš jedinstvo Bemaksa i Marko Smolović, bokser Bijelog Polja.

Reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.