Besplatno Digitalizuj.me predavanje
Tomaš Zaman

Slovenac osnovao jedan od najvećih outsourcing servisa u WordPress ekosistemu e

Besplatno Digitalizuj.me predavanje "Suviše ste jeftini" Tomaša Zamana

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Nikšićkim pivom, organizuje 45. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u ponedeljak, 23. januara, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn (City kvart, Vojvode Maša Đurovića 3/1). U pitanju je predavanje pod naslovom “Suviše ste jeftini”, a predavač je Tomaš Zaman, osnivač kompanije Codeable, jednog od najvećih outsorcing servisa u WordPress ekosistemu.

Tokom studija u Ljubljani, Zamanova strast prema web razvoju je došla do izražaja, te je ubrzo započeo karijeru kao „freelancer“. Nakon par godina, kada je shvatio da nema prostora za dalji napredak, pozvao je svog tadašnjeg klijenta, Per Esbensena, da zajedno osnuju kompaniju koja će pomagati freelancerima da zarade više tako što će dovoditi kvalitetne klijente iz čitavog svijeta.

Codeable je danas jedan od najvećih outsorcing servisa u WordPress ekosistemu, sa preko 25.000 klijenata. Zaman je gejmer, otac četvoro djece, suprug i padobranac, stoji u saopštenju ove NVO.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na veb sajtu www.digitalizuj.me. Događaj je na engleskom jeziku, a simultani prevod nije obezbijeđen.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.