Crnogorac ušao u istoriju: Vučević deseti strijelac Orlanda svih vremena
Nikola Vučević

Došao do cifre od 4.980 poena

Crnogorac ušao u istoriju: Vučević deseti strijelac Orlanda svih vremena

U porazu Orlanda od Denvera, Nikola Vučević postigao je 17 poena i postao deseti strijelac u istoriji kluba sa Floride.

Za nepunih pet sezona i nakon 313 utakmica, Vučević je došao do cifre od 4.980 poena, pa je na vječnoj listi Orlanda sa desetog mjesta potisnuo Skota Skajlsa, koji je postigao 4.966.

Naš NBA as mogao bi da ostavi i još dublji trag, ukoliko odradi ugovor do kraja, dakle, do ljeta 2019. godine, kada će postati slobodan agent.

Na prvom mjestu je Dvajt Hauard sa 11.435 poena. Slijede Nik Andreson 10.650, Trejsi Mek Grejdi 8.298, Džamar Nelson 8.184, Šejkil O Nil 8.019, Hidajet Turkoglu 7.216, Peni Hardavej 7.018, Denis Skot 6.603 i Darel Armstrong 5.898.

Foto: Twitter

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.