Jedinstvo na svom terenu savladalo Sutjesku
Ilustracija

Jedinstvo na svom terenu savladalo Sutjesku

Košarkaši Jedinstva pobijedili su večeras u Bijelom Polju nikšićku Sutjesku 72:60, u utakmici 15. kola Erste Prve A lige.

Jedinstvo su do sedmog trijumfa ove sezone predvodili Mihailo Bošković sa 17 i Danilo Drašković, koji je pored 16 poena imao i 13 skokova.

Istakli su se i Vladimir Fisik i Stefan Knežević, sa po 15 koševa.

U ekipi Sutjeske, koja je doživjela treći poraz, Marko Perović ubacio je 16, Nikola Đoković 15, dok je Marko Đurković meč završio sa 11 koševa.

U derbiju začelja Primorje je kao gost slavilo protiv Danilovgrada 64:60 i ostvarilo drugu pobjedu.

Za sjutra zakazan je duel Ibra i Lovćena (17), dok će se u četvrtak sastati Studentski centar i Ulcinj.

U ovom kolu slobodan je Teodo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.