Obradović:  Lako je ovdje da se bude Srbin, budite Srbi tamo gdje sam ja bio
Željko Obradović

ZABOLJELE GA UVREDE

Obradović: Lako je ovdje da se bude Srbin, budite Srbi tamo gdje sam ja bio

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da su Zvezdini košarkaši igrali hrabro u sinoćnjoj pobjedi nad njegovom ekipom u Evroligi i otkrio da su mu posebno smetale uvrede sa tribina.

"Utakmica je bila lijepa za gledanje, sa mnogo preokreta i taktičkih stvari. U onoj završnici smo morali da dobijemo. Igrači Zvezde su mladi, hrabri", rekao je Obradović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Obradović je istakao da ga je posebno zaboljelo pogrdno skandiranje navijača u hali "Aleksandar Nikolić".

"Nijednom nikakav ružan gest nisam napravio kada sam dolazio, a viču mi 'Željko Turčine...'. A veći sam Srbin od svih njih zajedno... Lako je ovdje da se bude Srbin, budite Srbi tamo gdje sam ja bio Srbin. Jedna stvar me najviše boli, što niko iz Zvezde nije reagovao na to. Mislio sam da su mi drugari, ali od večeras nisu. Ovo je bilo horsko pjevanje, što znači da je pripremljeno", rekao je Obradović.

Trofejni srpski stručnjak je čestitao Zvezdi pobjedu.

Fenerbahče će u sljedećem kolu dočekati Panatinaikos, dok će Zvezda gostovati Makabiju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.