Muškarci se ovoga stide, ali će to uvijek uraditi sa privlačnom ženom
Ilustracija

Muškarci se ovoga stide, ali će to uvijek uraditi sa privlačnom ženom

Rezultati istraživanja sprovedenog na dva britanska Univerziteta među muškarcima pokazali su da što su žene privlačnije to muškarci rjeđe koriste kondome i rizikuju prenošenje neke polne bolesti.

Muškarci koji su učestvovali u istraživanju morali su da pregledaju 20 fotografija žena koje su potom ocjenjivali kao privlačne i neprivlačne. 

Uz to, morali su da odgovaraju i na pitanja da li bi spavali sa njima, da li bi koristili kondom i da li misle da ta djevojka ima neka polnu bolest. 

Rezultati su pokazali da što im je žena bila privlačnija bila je i veća vjerovatnoća da će sa njom spavati bez ikakve zaštite, uprkos tome što u teoriji smatraju da takva žena ima veću vjerovatnoću da ima neku polnu bolest. 

Priznali su i da se stide takvog razmšljanja, ali da bi ponovo uradili isto.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.