Koliko tačno treba da traje seks da bi žena bila zadovoljena?!
Ilustracija

Koliko tačno treba da traje seks da bi žena bila zadovoljena?!

Nema muškarca koji se nekada nije uplašio da ne može da zadovolji svoju partnerku. Većina se pita i kako mogu da budu sigurni da će ona doći do vrhunca. Evo odgovora!

Da, naučnici su se bavili i tim pitanjem i otkrili sljedeću stvar - većina žena trebalo bi da doživi vrhunac u toku seksa koji traje 30 minuta. A koji to faktori mogu da ih ometu?

PREURANJENA EJAKULACIJA

Ovo je najveći strah muškaraca širom svijeta, i kada se jednom desi, nema frajera koji se toga neće doživotno sjećati. Međutim, svakako da postoji način da smanjite rizik - produžite predigru i koristite kondom. Time ćete istovremeno opustiti i svoju partnerku, pa će ona mnogo vjerovatnije doživjeti vrhunac.

VELIČINA JE ZAISTA BITNA

Žene koje mogu da dožive više orgazama u toku jednog odnosa slažu se da to mogu samo kada partner ima već penis, a sve žene se slažu da je seks sa obdarenijim muškarcima u svakom slučaju mnogo prijatniji. 

KOLIKO ZAISTA ŽENI TREBA VREMENA ZA ORGAZAM?

Tu ima mnogo varijabli - zavisi od partnera, od njene opuštenosti, ali i od toga da li je i koliko puta do sada doživjela orgazam. Nekima treba čitava vječnost, neke će biti gotove za par minuta - u ovaj drugi tip uglavnom spadaju žene koje su sigurne u sebe i ljubav svog partnera. Žene su, naravno, drugačije od muškaraca i u teoriji za sat vremena seksa mogu da dožive i 12 orgazama. U praksi to baš i ne ide tako lako.

Sve u svemu, slažu se seksolozi, ako želite da svojoj partnerki priuštite orgazam tokom svakog odnosa, najvažnije je da joj priuštite mnogo ljubavi, pažnje i nježnosti. Kada ona shvati da je sigurna, voljena i da vam je privlačna, mnogo će više uživati u seksu, i doći će do orgazma neuporedivo lakše.

Izvor:Žena Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.