Muškarci obratite pažnju: Ovo su savjeti za seks sa djevicom!
Ilustracija

Nježnost prije svega

Muškarci obratite pažnju: Ovo su savjeti za seks sa djevicom!

Voditi ljubav sa djevojkom kojoj je to prvi put dosta je komplikovanije nego sa nekim iskusnim.

Muškarci vole da pričaju o ovoj temi, vjerovatno jer je u današnje vrijeme djevica sve manje i prava su rijetkost, ali i zato što muški ego često ne može da podnese da je njegova djevojka prije njega bila sa većim brojem partnera.

Generalno, gubljenje nevinosti za djevojku je veća stvar nego za muškarca, jer je to za njih pored fizičkog i psihički doživljaj.

Ukoliko slučajno i upoznate djevicu, morate da naučite da budete spremni na neke stvari.

Priprema 

Obratite pažnju da djevice nisu imale seks, pa su zato neiskusne i da sve fizičke i psihološke pripreme morate vi da odradite.

Bitno je da znate tehnike opuštanja, zavođenja i prihvatanja ideje da ode u krevet sa vama.

Djevice često maštaju o tom prvom seksu kao o nečemu idealnom, dotle da maštaju o svilenoj posteljini, ružinim laticama i svijećama koje upotpunjuju cieo doživljaj.

Ako želite da je odvučete u krevet, pobrinite se da joj ispunite snove.

Strah 

Na strah, suze, tugu, osjećaj krivice i predomišljanje u poslednjem trenutku morate da budete spremni i ne reagujte agresivno, već pokušavajte da je smirite. Ako je stvarno preplašena, nemojte da insistirate na seksu već budite strpljivi i isplatiće vam se.

Budite vodič

Morate da imate na umu da je ona neiskusna i da se neće pokazati kao dobra ljubavnica.

Ako to ne želite, bolje da odustanete, ali ako ste spremni da vodite igru i budete učitelj, samo napred.

Veza

Ako vas je izabrala za prvog i ukoliko ste u vezi, budite spremni da će se emotivno vezati za vas.

Zato, ako ne želite nakon seksa da imate nikakve veze s njom, budite toliko fer prema njoj i izbjegnite sex, u suprotnom možete da joj nanesete emotivnu bol a to svakako ne treba.

Krv

Ako djevojka nije sportistkinja i njen himen nije probijen tada prvi seks može biti krvav. Na ovo morate biti spremni, jer ne podnosi svako krv isto.

I za kraj, prvo seksualno iskustvo za nju može biti pravi izazov, zato budite pažljivi i imajte razumijevanja.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.