Rovčanin i Lakčević najbolji u 2016.godini
Foto: OSCG

Održan svečani koktel OSCG

Rovčanin i Lakčević najbolji u 2016.godini

Član Budvanske rivijere Budva, Nikola Lakčević, najbolji je odbojkaš Crne Gore u domaćem prvenstvu, u tradicionalnom izboru Odbojkaškog saveza. Za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu izabrana je Milana Rovčanin iz Luke Bar.

Lakčević je svečanoj dodjeli priznanja kazao da će mu nagrada biti podstrek u nastavku karijere.

"Hvala ljudima iz Saveza na nagradi. Nadam se da ću opravdati ovu nagradu i da ću u narednom periodu pružati još bolje partije za reprezentaciju i klub. Hvala i saigračima i svim trenerima koji su mi pomagali dugi niz godina da sazrim kao igrač i čovjek prvenstveno, što nije bilo lako", kazao je Lakčević.

Rovčanin se zahvalila Odbojkaškom savezu što je prepoznao njen kvalitet i proglasio je najboljom igračicom.

"Za mene je to stvarno čast, najveće priznanje, trudiću se da ga i opravdam. Hvala i mojim saigračicama, treneru i klubu koji su mi omogućili dobar rad i dobre uslove", kazala je Rovčanin.

Lakčević i Rovčanin su seniorski reprezentativci Crne Gore.

Za najperspektivnijeg odbojkaša proglašen je Milutin Pavićević, član Budućnost Capital Plaze i kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Najperspektivnija odbojkašica je Katarina Budrak, članica Union St. Francais St Cloud iz Francuske i juniorske i seniorske reprezentacije Crne Gore.

Budrak je bila proglašena i za najboljeg primača servisa na Balkanijadi u Bijeljini, na kojoj je juniorska reprezentacija osvojila bronzanu medalju.

Specijalnu nagradu “Razumijemo se” dobila je marketing menadžerka kompanije Jugopetrol EKO, Dunja Zeković – Đonaj, kao zahvalnicu za pomoć i podršku u organizaciji projekta Jugupetrol EKO Mini odbojke.

Predsjednik Odbojkaškog saveza, Cvetko Pajković kazao je da su ambicije za 2017. su velike.

"Želimo da nas bude sve više, da budemo još bolji, ali moramo da budemo i realni i da znamo da je za sve planove potrebna podrška države. Finansijski nestabilni, nećemo moći da uspostavimo sistem koji želimo. Svi smo u odbojci zbog entuzijazma i ljubavi prema ovom sportu, ali za nešto više na međunarodnoj sceni, naučili smo, nije dovoljan samo entuzijazam. Potrebno je vrijeme, veliki rad, i novac", kazao je Pajković.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.