Planule sve rane ulaznice za Sea Dance, stigao i naredni promo kontigent!

Najpovoljnije ulaznice samo za fanove iz Crne Gore

Planule sve rane ulaznice za Sea Dance, stigao i naredni promo kontigent!

Najpovoljnije ulaznice za četvrto izdanje Sea Dance festivala, po cijeni od 19.99 eura, juče su rasprodate u jednom danu, saopštili su organizatori.

"Trenutno je u prodaju pušten novi ograničen broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 24.99 eura, što je i dalje visokih 65% popusta u odnosu na finalnu cijenu! Prve, najpovoljnije ulaznice dostupne su samo fanovima iz Crne Gore, dok će njihova cijena biti viša kada počne globalna prodaja, za koju već sad vlada veliki interes u zemljama Zapadne Evrope", saopšteno je. 

Ulaznice se trenutno prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta širom Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me

Novo izdanje Sea Dance festivala, koje će se održati od 13. do 15. jula, obilježiće duh Ibice, čuvenog španskog ostrva, globalne prijestonice noćnog života, gdje se zajedno provode najtraženiji disk džokeji, holivudske zvijezde i ljubitelji muzike iz svih krajeva svijeta.

Tokom prethodne tri godine Sea Dance festival ugostio je neka od najatraktivnijih imena savremene muzičke scene, kao što su Skrillex, The Prodigy, Hurts, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example, Jeff Mills, Black Coffee, Roger Sanchez, Sigma, Wilkinson, mnogobrojne domaće i regionalne zvijezde, i oko 300.000 fanova iz preko 40 zemalja svijeta. 

Na Sea Dance i uz novogodišnju EXIT akciju!

Samo tokom predstojećih praznika, u akciji "1 karta = 4 festivala", svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po cijeni od 58 eura, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017, za Sea Star festival u Hrvatskoj (26. i 27. maja), Revolution Festival u Rumuniji (2. i 3. juna), te Sea Dance festival u Crnoj Gori (13-15. jula). Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci, postojeći ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.