Partizan bolji od Mornara

Partizan bolji od Mornara

Košarkaši Partizana savladali su danas Mornar iz Bara 90:85 (18:22, 21:22, 31:20, 19:20) u utakmici 14. kola regionalne ABA lige.

Uprkos podnevnom terminu Partizan je imao podršku 4.600 gledalaca u dvorani Aleksandar Nikolić, a meč je prelomljen u trećoj četvrtini zahvaljujući sjajnoj roli Stefana Pota, koji je meč završio sa sedam poena i dvije osvojene lopte.

Najefikasniji u redovima crno-bijelih bio je Vilijam Hačer sa 17 poena, Stefan Birčević postigao je 16, a Branislav Ratkovica 13. Na ovom meču nije igrao povrijeđeni Novica Veličković.

Partizan je petim uzastopnim trijumfom zadržao drugo mjesto na tabeli sa skorom 11-3, a u narednom kolu dočekuje MZT iz Skoplja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.