Proglašeni pobjednici

Najozbiljnije takmičenje na sjeveru države

Proglašeni pobjednici "Prvog glasa Imperijala" (FOTO)

U Bijelom Polju prethodnih mjesec dana održavalo se kompleksno muzičko takimičenje "Prvi glas Imperijala".

Prema riječima izvršnog producenta Wproduction koji je organizovao ovaj značajan događaj za sve muzičke talente u saradnji sa Imperijal shopping centrom ovo je do sada najozbiljnije organizovano takmičenje na sjeveru države.

FBIMG1482009619897

Dobitnici nagrada

"Takmičari su se prijavljivali do 1. decembra, nakon toga svi su u Wproduction studiju snimili cover pjesme koje su okačene na Youtube-u. Od 35 takičara žiri je u polufinale pozvao njih 22, koji su 10. decembra imali svoj prvi uživo nastup. Proteklog petka u Imperijal shopping centru održano je finala gdje je nastupalo 11 finalista", saopštili su organizatori.

Prema procjeni žirija u sledećem sastavu Abes Zahimović-estradni umjetnik, Vasilija Obradović iz TV Sun, Dijana Mojsilović-estradna umjetnica, Miloš Lazarević iz Laki radija i Slobo Kovačević poznati crnogorski pjevač prvo mjesto osvoijo je Elsan Zulević iz Bijelog Polja, drugo mjesto pripalo je Nikoli Samardžiću iz Mojkovca i treće mjesto osvojila je Monika Vujisić iz Bijelog Polja.

Nagrade su bile novčane, za prvo mjesto 500, drugo mjesto 300 i treće mjesto 100 eura.

FBIMG1482009589312

Izvršni producent Wprodukcije Željko Đukić kaže da je gledanost na internetu i posjećenost tokom polufinala i finala bila odlična te da je zadovoljan sa kvalitetom prijavljenih učesnika.

"Smatram da pored tamičara koji su osvojili prva 3 mjesta ima odličnih mizičkih talenata. Uskoro planiramo da pozovemo neke od takmičara kako bi zajedno radili na izgradnji njihove muzičke karijere jer je šteta da ovakvi talenti svoj kvalitet pokazuju samo na takmičenjima". kazao je Đukić.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.