Košarkaši Budućnost Volija poraženi u Skoplju
Foto: ABA liga

U utakmici 12. kola ABA lige

Košarkaši Budućnost Volija poraženi u Skoplju

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su večeras od MZT Skoplja 96:90 (23:25, 29:23, 18:24 i 26:18), u utakmici 12. kola ABA lige.

Crnogorski prvak doživio je drugi poraz, a oba meča izgubio je u Skoplju.

Poražen je i od Karpoš sokola, a ostvario je i deset pobjeda.

Pobjednik duela odlučen je sredinom posljednje četvrtine, kada je domaćin serijom 10:0 stekao prednost od deset poena (90:80).

Najefikasniji u pobjedničkom timu, koji je upisao četvrti trijumf, bio je Džoš Skot sa 15, Danijel Klark i Čerlon Klof ubacili su po 14, a poen manje Đorđe Drenovac.

U podgoričkom timu, koji je nastupio oslabljen, Markus Vilijams ubacio je 21, a Džej Ar Rejnolds 18 poena.

Budućnost Voli će u narednom kolu, 11. decembra, ugostiti Crvenu zvezdu.

Mina/RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.