Poraz Mornara u Laktašima
Foto: ABA liga

Poraz Mornara u Laktašima

Košarkaši Mornara poraženi su večeras u Laktašima od Igokee 74:69 (20:17,19:11, 21:21 i 14:20), u utakmici 12. kola ABA lige.

Barani su od početka jurili prednost rivala, a kada je Igokea početkom posljednjeg perioda stekla 11 poena prednosti činilo se da je meč riješen.

Međutim, serijom 13:3, naš tim je prišao na minus jedan (64:63) u 37. minutu.

Ipak, Radivojević je sa dvije vezane trojke ovjerio pobjedu Igokee.

Domaćina je do pobjede nosio Ablijanić sa 13 poena i šest skokova, Robinson je ubacio 12,a  Radivojević 11.

U barskom timu, koji je doživio deveti poraz, najefikasniji je bio Vukota Pavić sa 19, dok je poen manje ubacio Antabija Voler.

Mornar će u narednom kolu, 10. decembra, ugostiti MZT Skoplje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.