Modni spektakl „Viktorijas sikreta“ u Parizu, predstavljen i grudnjak vrijedan 3 miliona dolara

Foto

Modni spektakl „Viktorijas sikreta“ u Parizu, predstavljen i grudnjak vrijedan 3 miliona dolara

Magija „Viktorijas sikreta“ sinoć je stigla u Pariz uz nastupe Lejdi Gage, Lenija Kravica, glumca Vensana Kasela i mnogih drugih. Na modnom spektaklu najpoznatijeg proizvođača donjeg veša najviše pažnje privukao je grudnjak vrijedan tri miliona dolara.
Vrhunac večeri je bio „fantazi bra“, to jest brushalter "Secret Fantasy", koji je nosila 25-godišnja manekenka Džasmin Tuks.
Džasmin Tuks i najnoviji „fantazi bra“
Džasmin Tuks i najnoviji „fantazi bra“

Grudnjak s hiljadama prišivenih dragulja firme "AW Mouzanna" dizajnirao je Edi Borgo, a pravljen je ručno, više od 700 radnih sati.

Adrijana Lima na pisti tokom nastupa kanadskog pevača The Weeknd-a
Adrijana Lima na pisti tokom nastupa kanadskog pjevača The Weeknd-a

„Divan je! Prekriven je bijelim dijamantima i smaragdima, ukupno ih ima 9.000. Košta tri miliona dolara, strahovito!", rekla je Džasmin dok su joj pripremali frizuru.

Alesandra Ambrozio
Alesandra Ambrozio

Objasnila je da je brushalter pravljen po kalupu izrađenom po njenoj mjeri. Ipak, požalila se da je vrlo težak: „Ima više od 450 karata (100 grama). Pritiska mi malko ramena, ali vrijedi to izdržati!“.

Lejdi Gaga (levo) nastupila je tokom revije
Lejdi Gaga nastupila je tokom revije

Revija, na kojoj su modele nosile i manekenke Điđi Hadid, Kendal Džener, ali i veteranke među „anđelima“ Adrijana Lima i Alesandra Ambrozio, biće prikazana 5. decembra na televiziji u 190 zemalja.

Irina Šajk
Irina Šajk

Ovog puta, na centralnom godišnjem događaju čuvene kompanije nastupali su Lejdi Gaga, Bruno Mars i The Weeknd.

Poznate naslednice i manekenke (sleva): Bela Hadid, Kendal Džener i Điđi Hadid
Poznate nasljednice i manekenke (slijeva): Bela Hadid, Kendal Džener i Điđi Hadid

„Viktorijas sikret“ je američka firma za proizvodnju ženskog donjeg veša. Sa zaradom od 6,12 milijardi dolara 2012. godine, ta firma se pozicionirala na vrh, to jest postala je najveći distributer ženskog rublja u svijetu.

Izvor:RTS
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.