Seksualni terapeuti otkrivaju – zašto neke žene vole da partnere nazivaju “taticama” u krevetu
Ilustracija

Seksualni terapeuti otkrivaju – zašto neke žene vole da partnere nazivaju “taticama” u krevetu

Ukoliko ih partnerka u krevetu oslovi sa ”tatice”, muškarci su skloni da misle da ona zapravo ima problem i da fantazira u njemu svoga oca. Da li je zaista tako otkrivaju seksualni terapeuti.

Neke žene vole svoje partnere da nazivaju “taticama” tokom seksa, ne samo na zapadu, već je to postalo popularno svuda u svijetu. U naletu strasti, žene ponekad izgovaraju riječi koje im prve padnu na pamet. 

Seksualni terapeuti otkrivaju da je uobičajeno da partneri daju partnerima i imena svojih ljubimaca u toku seksa, što je kontroverznije nego li riječ “tatica”. 

Oni dodaju da je to zato što žene duboko u sebi žude da neko bude dominantan nad njima. Iako “tatica” ima značenje “otac”, ova riječ se koristi kako bi njome bilo označeno kada je neko glavni, zaštitnik ili kako radi nešto kako treba. To ne mora da znači da svaka žena želi kontrolu od starne muškarca, jasni su stručnjaci.

Neke djevojke nazivaju svoje partnere “taticama” a da to uopšte nema nikakve veze sa njihovim odnosom sa biološkim ocem. Seksualni terapeuti još ističu da kada u naletu strasti žene izgovaraju riječi popun navedeno, to ne mora da znači da veza u kojoj su nije zdrava, već naprotiv. Svako od nas želi vezu u kojoj može da se osloni na partnera, a znamo da partneri nisu jednaki u svim stvarima, neki su jači a neki nježniji, pa se nekad u skladu sa tim i ponašamo.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.