Ivana Veličković iz džudo kluba
Foto: Facebook

Ukupno 6 medalja

Ivana Veličković iz džudo kluba "Jedinstvo" prvak Crne Gore

Juče su u prvenstvu Crne Gore za poletarce u Danilovgradu, mladi džudisti Jedinstva osvojili šest medalja.

"Prvak Crne Gore postala je Ivana Veličković koja je pokazala kako se treba boriti", saopšteno je iz džudo kluba "Jedinstvo".

Ništa manje nisu pokazale ni Iris Dizdarević, Helena Milićević i Slađana Šćekić, koje su takođe stigle do finala u kojima su se morale zadovoljiti sa srebrnim odličjem.

Pored njih dobro se borila i Džejla Franca, kojoj je falilo i malo sreće da dođe do medalje.

"Muški dio ekipe je pokazao da se u našem klubu dobro trenira. Milicević Ilija je u svojoj kategoriji imao 21. takmičara, dok kod Šćekic Mateje 18. Njih dvojica su stigla do finala i osvojili srebrne medalje", saopšteno je iz ovog kluba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.