Partizan pobijedio Rudar, u Bijelom Polju neriješeno
Ilustracija

Prva crnogorska liga

Partizan pobijedio Rudar, u Bijelom Polju neriješeno

Rukometaši Partizana 1949 pobijedili su večeras u Tivtu pljevaljski Rudar 36:30 (17:13), u utakmici šestog kola Prve crnogorske lige.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, koji je zabilježio četvrti trijumf, bio je Đorđo Peruničić sa osam, Vuk Kaluđerović je postigao pet, a po golmanje Goran Korsić i Filip Blečić.

U ekipi iz Pljevalja, koja je doživjela četvrti poraz najbolji je bio Vuk Latković sa 12 golova.

Pobjednika nije bilo u duelu Ivangrada i Mojkovca, koji su u Bijelom Polju igrali neriješeno 27:27 (14:11).

U domaćem timu istakao se Novica Radević sa sedam, Slobodn Zonjić upisao je pet, a po gol manje Nemanja i Filip Marsenić.

U ekipi Mojkovca najbolji je bio Boris Savić sa 12, dok je Nemanja Barac bio strijelac pet golova.

U premijernom meču rukometaši Lovćena pobijedili su juče na Cetinju barski Mornar 7 rezultatom 30:25 (15:14).

Slobodni su bili rukometaši Budvanske rivijere.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.