Kreme protiv bora nisu jedini način da se protiv njih borimo, a evo šta sigurno pomaže
Ilustracija

Budite srećne i zadovoljne

Kreme protiv bora nisu jedini način da se protiv njih borimo, a evo šta sigurno pomaže

Naravno da u borbi protiv godina i bora ne biramo sredstva. A i zašto bi, pred nama je opasan protivnik kome možemo samo otežati, a nikada ga do kraja i pobijediti – vrijeme. Zato, pored njege lica žene treba da brinu o načinu života ali i o tome kako se šminkaju!

Šta sve ne treba da radimo kada se šminkamo?

Korektor za podočnjake nije dovoljan jer najčešće nije u istoj nijansi kao i naša koža zato preko njega obavezno stavite tečni puder.

Ne treba nikako zaboravljati rumenilo

Blijeda koža uvijek izgleda starije od one blago rumene. Nikada ne koristite tamniju olovku za usta od boje karmina. Generalno, ako ste u godinama izbjegavajte tamne boje, one samo akcentuju sve mane vašeg lica. Takođe bi bilo dobro da zaboravite i na tamne farbe za kosu.

Birajte puder prema vašim godinama

Previše tečnog pudera, takođe nije dobra ideja. Ali kada imate odgovarajući puder velika količina nije ni potrebna. Nema puno pudera koji su pravljeni za žene koje imaju preko 30 godina i to uzimaju u obzir, ali postoji Liftactiv Flexilift Teint  puder koji dolazi u četriri nijanse a njegova formula obogaćena je kolagilom (spojem tri aktivne supstance protiv starenja) kao i Vichy mineralnom termalnom vodom koja čini kožu snažnijom dajući joj potrebne minerale koje koža ne može dobiti u dovoljnoj količini iz namirnica koje unosimo prehranom.

Postojan je, daje osećaj liftinga preko cijelog dana i što je najbitnije ne ističe postojeće bore nakupljanjem teksture unutar linija, već ih zaglađuje i prekriva!

Starite polako, živite kvalitetno

Ali naravno, prije svega ovoga obavezno uradite sljedeće. Brinite o sebi. Ne nervirajte se. Budite srećne i zadovoljne. Živite ritmom koji vam odgovara. Pronađite vremena da se zdravo hranite. Pronađite vremena da se bavite stvarima koje vas ispunjavaju. Volite i budite voljeni, jer samo prava ljubav, zaista, godine ne broji.

Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.