Košarkašice pobijedile Albaniju u Tirani
Foto: KSCG

Kvalifikacije za EP

Košarkašice pobijedile Albaniju u Tirani

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Tirani Albaniju 114:56 (30:12, 27:14, 38:17 i 19:13) u utakmici petog kola C grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će 2017. godine biti odigrano u Češkoj.

To je treća pobjeda crnogorskih košarkašica, koje su dobile i prvi duel protiv Albanije 99:39.

Crnogorske košarkašice slavile su i protiv Velike Britanije 78:64, od koje su doživjele i poraz u Mančesteru 71:67. Imaju i poraz od Italije 57:56.

Za Crnu Goru Jelena Dubljević postigla je 20 poena i imala deset skokova. Iva Perovanović postigla je 21 poena i imala tri skoka.

U drugom meču C grupe Italija će u 20 sati i 45 minuta ugostiti selekciju Velike Britanije.

Meč odluke za plasman na Eurobasket, u kojem će rivali biti Crna Gora i Italija na programu je u srijedu, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru (18 sati).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.